zondag 26 mei 2013

Pasta met romige garnalen


INGREDIËNTEN
  • 350 g tagliatelle
  • 2 sjalotten
  • 400 tasty tom tomaten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 250 g tijgergarnalen (diepvries, zak a 500 g)
  • 2 eetlepels sherry
  • 1 pakje verse roomkaas (100 g)
  • 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
  • beetje chili peper (optioneel )

BEREIDEN
  • Pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pakje koken. De meeste pasta's hebben verschillende tijden waarin ze klaar gekookt zijn
  • Sjalotten pellen en snipperen
  • Tomaten schoonmaken en door de helft snijden 
  • Garnalen volgens gebruiksaanwijzing op het pakje ontdooien. Als u verse garnalen hebt, was ze dan met koud water en pel ze.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en bak de sjalotten gedurende 2 minuten
  • Garnalen toevoegen en 3 minuten bakken. 
  • Sherry bij de garnalen schenken. 
  • Roomkaas door de garnalen scheppen en laten smelten. 
  • De stukjes tomaten erdoor roeren en 1 min. laten meewarmen. 
  • Peterselie fijnknippen. 
  • Pasta over vier borden verdelen. Romige garnalen erop scheppen en met peterselie garneren. 
  • Lekker met rucola salade en balsamico dressing en als u van peper houdt dan kunt u één chili peper in stukjes snijden en erbij toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten