INGREDIËNTEN
- 350 g tagliatelle
- 2 sjalotten
- 400 tasty tom tomaten
- 3 eetlepels olijfolie
- 250 g tijgergarnalen (diepvries, zak a 500 g)
- 2 eetlepels sherry
- 1 pakje verse roomkaas (100 g)
- 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
- beetje chili peper (optioneel )
BEREIDEN
- Pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pakje koken. De meeste pasta's hebben verschillende tijden waarin ze klaar gekookt zijn
- Sjalotten pellen en snipperen
- Tomaten schoonmaken en door de helft snijden
- Garnalen volgens gebruiksaanwijzing op het pakje ontdooien. Als u verse garnalen hebt, was ze dan met koud water en pel ze.
- Verhit wat olie in een koekenpan en bak de sjalotten gedurende 2 minuten
- Garnalen toevoegen en 3 minuten bakken.
- Sherry bij de garnalen schenken.
- Roomkaas door de garnalen scheppen en laten smelten.
- De stukjes tomaten erdoor roeren en 1 min. laten meewarmen.
- Peterselie fijnknippen.
- Pasta over vier borden verdelen. Romige garnalen erop scheppen en met peterselie garneren.
- Lekker met rucola salade en balsamico dressing en als u van peper houdt dan kunt u één chili peper in stukjes snijden en erbij toevoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten