vrijdag 31 mei 2013

Broek met print


Hallo lieverds,

De boodschap van vandaag zal gaan over broeken met print, hetzij met een bloemenprint, dierenprint, strepen etc. Als u een modern persoon bent en van verschillende dingen houdt, dan zal ik vandaag tips geven over hoe u broeken met print kunt gebruiken en er nog mooier uit kunt zien.


Ten eerste, om zo een type broek te gebruiken, dient u te weten hoe u hem dient te combineren met een ander kledingstuk, hetzij een blouse of schoenen. Wees niet zo gewaagd om een broek met print te gebruiken samen met een blouse met print, meestal ziet dat er niet goed uit. Kies voor een neutrale kleur die afstemt op de broek. U zult er chique en modern uitzien. 

Broeken met bloemenprint

Lees nogmaals mijn tip over de combinatie tussen een blouse met één kleur dat dezelfde kleurtoon heeft met het print van de broek. Op de onderstaande foto gebruikt het model een witte blouse, maar een zwarte blouse zou ook heel goed staan, want het is een overheersende kleur in de broek.

Het bloemenprint is niet het enige dat heel vrouwelijk is vandaag de dag. Broeken met dierenprint zijn momenteel ook in de mode en ze zijn heel chique en modern. Dit soort print vereist meer aandacht qua combinatie. Kies een blouse met een neutrale of een pastelkleuren en bij voorkeur iets dat dezelfde kleur heeft van de overheersende print. Op de onderstaande foto kunt u zien dat de blousen dezelfde kleur hebben als de overheersende kleur van de broek. Gebruik een schoen met een neutrale kleur en bij voorkeur zwart, want zwart staat bij elke outfit en u zult er prachtig uitzien. Mijn tip:

Hoewel deze look erg mooi is, dienen de vollere vrouwen een beetje voorzichtig te zijn bij het gebruiken hiervan. Als u een maat 46 heeft of groter, adviseer ik u om deze broeken niet te gebruiken. Kies liever voor een blouse met print met een éénkleurig broek of een rok met print wat ook goed zal blijven.


Vania Dantas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten