woensdag 15 mei 2013

Het werd mode


Wanneer we aan het verleden denken, aan de oorsprong van kleding, dan kunnen we constateren dat diens primaire functie alleen was om de naaktheid te bedekken. Zo was het met Adam en Eva. Vandaag de dag is het doel van kleding niet meer om de naaktheid bedekken, het is "de mode" geworden.

Wat is mode? Mode is een trend, een manier van kleden. Vaak vertegenwoordigt het de stemming van de persoon. Bijvoorbeeld, als een persoon zwart aandoet, dan kan het zijn dat hij/zij triest is. Als een persoon een vrolijke kleur aanheeft, dan is het mogelijk dat hij/zij gelukkig is. Als een persoon zich goed kleedt, is het een voordeel voor het eigenbeeld, want de persoon voelt zich dan beter met zichzelf, op zijn gemak en heeft meer zelfvertrouwen.

In de mode zijn betekent om zich lekker met uzelf te voelen. Het houdt ook in dat u weet welke kledingstukken, die het meest bij u passen, u moet kiezen onder de vele opties en trends. Maar we dienen niet te overdrijven alleen maar omdat iets in de mode is. We gaan niet lopen met kleding die zeer ongemakkelijk en overdreven is! Bij het kiezen van kleding, moeten we ook rekening houden met de vraag of het geschikt is voor de omgeving waar we naar toe gaan. In de mode zijn, betekent ook om voorzichtig en netjes te zijn. Voor elke omgeving of gelegenheid is er een ideale kledingstijl die u kunt gebruiken.
In de komende weken zal ik tips geven over de mode en make-up voor vrouwen van alle leeftijden. Blijf op de hoogte!

Kusjes en tot de volgende keer,

VĂ¢nia Dantas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten