maandag 20 mei 2013

Laten we over make-up praten


Zij het vanwege de gelegenheid of vanwege de stijl, er zijn vrouwen die ervan houden om te veel make-up te gebruiken. Ze maken fouten in de hoeveelheid make-up en ze gaan vaak door gĂȘnante situaties heen.
Er bestaat make-up voor alle gelegenheden, maar voor ons dagelijkse leven kan make-up niet overdreven zijn.

We moeten voorzichtig zijn om niet naar de kerk of het werk te gaan met make-up dat bijvoorbeeld voor een bruiloft gebruikt dient te worden.

Onderin kunt u een aantal voorbeelden zien van de correcte en de foute manier van make-up gebruiken.

Deze make-up is zeker mooi, maar het is niet bestemd voor werk, school of de kerk op zondagochtend. Het dient meer voor in de avond gebruikt te worden, wanneer we naar een etentje of feest gaan. Merk op dat de schaduw donker is. Gedurende de dag dienen we lichtere kleuren te gebruiken zoals op de volgende foto.


Iets anders dat er niet goed uitziet, is wanneer we lip-potlood gebruiken dat donkerder is dan de lippenstift.


Het lip-potlood wordt gebruikt om ons precisie te geven wanneer we lippenstift aanbrengen en het dient ook zodat de lippenstift langer aanhoudt. Daarom dienen ze beide altijd dezelfde kleur te hebben of een kleur dat dichtbij de kleur van de lippenstift lig, maar nooit donkerder.


Mijn tip:
Controleer altijd of de basiskleur dezelfde kleur is als uw huidskleur. Zodoende kunt u het overdreven effect om er als een pop uit te zien vermijden. Kies voor een transparante poeder na het aanbrengen. Indien nodig, kunt u corrigeren. Verdeel het dan over uw gezicht. De blush dient volgens de vorm van het jukbeen gebruikt te worden.

Vergeet niet, wees verstandig.
De make-up dient gebruikt te worden om het beste van wat u heeft te benadrukken en de oneffenheden te verbergen.

Vania Dantas

1 opmerking: