vrijdag 15 oktober 2010

UKGR Wereldwijd - Brazilië

De Tempel van Salomo in Brazilië

In de bovenstaande video kunt u het nieuwste project van de Universele Kerk van Gods Rijk zien, een kathedraal die wordt gebouwd volgens het ontwerp van de Tempel van Salomo. Het project zal zeer groot zijn aangezien deze kathedraal heel groot zal zijn zowel in omvang als in ruimte. De stenen die gebruikt zullen worden om deze tempel te kunnen bouwen zullen worden geïmporteerd uit Israël, dus kosten noch moeite worden gespaard om deze tempel tot Gods huis te maken.

Niet alleen de leden van de UKGR wereldwijd zijn heel gelukkig met dit project, maar ook vele Joden zien reikhalzend uit naar de voleinding van de bouw. Één van de grootste wens van de Joden, zo niet de grootste wens, is dat de Tempel van Salomo, die in het verleden werd vernietigd en waar nu alleen maar de klaagmuur van over is gebleven, weer zal worden opgebouwd. Zodoende kunnen ze weer aanbidden zoals zij vroeger gewend waren. Met de bouw van deze Tempel zien zij daar een mogelijkheid in, al is hij in Brazilië. Verschillende hoogwaardigheidsbekleders zoals ambassadeurs en ministers van Israeël hebben al hun goedkeuring over dit project uitgesproken.

De constructie van dit immense project, dat verricht wordt voor de glorie van de Here Jezus Christus, is al begonnen en de verwachte voleinding wordt geschat op 2014. Bekijk hieronder een aantal afbeeldingen van hoe de tempel eruit zal zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten