zaterdag 9 oktober 2010

Dag van de Trouwen


Op Zondag 10 oktober zal de Dag voor de Trouwen gehouden worden. Tijdens deze dienst zal iedereen de gelegenheid krijgen om zijn/haar trouwheid aan de Here te beloven. Wij zien in het boek van Jona dat Jona veel pech en negativiteit meemaakte in zijn leven op het moment dat hij zijn belofte aan God brak en hetzelfde kunnen wij ook zien in het verhaal van Jakob in het boek van Genesis. Maar toen Jona inzag wat hij deed en wat de gevolgen daarvan waren, nam hij de beslissing om voortaan trouw te worden aan God en die beslissing bracht positieve veranderingen in zijn leven.

"Maar ik, met lofzegging wil ik aan U offeren; wat ik beloofd heb, wil ik betalen; de redding is des HEREN. En de Here sprak tot de vis en deze spuwde Jona uit op het droge." (Jona 2:9,10) NBG-Vertaling 1951

In hetzelfde geloof zal er een gelegenheid zijn voor allen om ook hun trouwheid aan de Here te presenteren, opdat het leven positieve resultaten voor hen zal brengen. Bent u een persoon die veel dingen aan God belooft, maar ze niet nakomt? Dan zou dat de reden van veel blokkades in uw leven kunnen zijn. Als u voortaan trouw aan God wilt zijn mis dan niet de Dag van de Trouwen. Klik op deze link om uw lokale UKGR te lokaliseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten