vrijdag 1 oktober 2010

Het gezegende doekje

Gedurende 2 weken zijn de pastors van de UKGR aan het bidden voor de zakdoekjes die door het volk naar de kerk worden gebracht. Het zegenen van de zakdoekjes is gebaseerd op de volgende bijbelvers:

"En God deed buitengewone krachten door de handen van Paulus, zodat ook zweetdoeken of gordeldoeken van zijn lichaam aan de zieken gebracht werden en hun kwalen van hen weken en de boze geesten uitvoeren." (Handelingen 19:11 NBG-vertaling 1951).

Op dezelfde manier dat Paulus zijn geloof gebruikte door de doeken te zenden naar diegenen die Gods hulp nodig hadden, zijn de pastors van de UKGR de doeken, die gebracht worden door de mensen, aan het zegenen, zodat God ook door die doeken buitengewone krachten zal doen.

Als u nog niet een zakdoek naar de kerk hebt gebracht om het te laten zegenen, dan kunt u dat vandaag en morgen nog doen. De gezegende zakdoeken worden op 3 oktober om 10u weer teruggegeven. Indien u voor iemand anders een zakdoek wilt brengen dan is dat ook mogelijk, echter deze persoon dient wel zelf naar de kerk te komen om hem in ontvangst te nemen. Voor de dichtstbijzijnde UKGR bij u in de buurt kunt u op deze link klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten