maandag 9 mei 2011

Zegen van de families + inwijding van bisschop Rui Silva

Zondag 8 mei was de langverwachte dag waar de leden van de Universele Kerk naar uit hadden gekeken. Mensen vanuit verschillende steden kwamen naar het Opera zalencentrum, te Den Haag, om te bidden voor hun familie en getuige te zijn van de inwijding van bisschop Rui Silva en zijn vrouw Thelma.

De dienst begon met een sterk gebed tegen allerlei soorten lichamelijke problemen, ziektes en pijnen. Daarna werd er sterk gebeden voor de families en in het bijzonder voor de moeders, omdat het Moederdag was. Het meest belangrijke gebed werd op het einde gedaan en dat was het gebed van overgave aan God, waarbij de mensen de gelegenheid kregen om hun levens aan God te geven en een nieuw leven te beginnen.

Nadat al deze gebeden werden opgezegd, nam bisschop Julio Freitas, die speciaal vanuit Portugal was overgevlogen om pr. Rui Silva in te wijden tot bisschop, het woord. De bisschop las uit het boek van Titus: "Want een opziener moet onberispelijk zijn als een beheerder van het huis Gods, niet aanmatigend, niet driftig, niet aan de wijn verslaafd, niet opvliegend, niet op oneerlijke winst uit, maar gastvrij, met liefde voor wat goed is, bezadigd, rechtvaardig, vroom, ingetogen, zich houdende aan het betrouwbare woord naar de leer, zodat hij ook in staat is te vermanen op grond van de gezonde leer en de tegensprekers te weerleggen." (Titus 1:7) NBG 1951. Hij legde uit dat dit de eigenschappen zijn die een bisschop van de Universele Kerk dient te hebben.

Gedurende de jaren en in alle landen waar pr. Rui Silva het Werk van God heeft gedaan, werd bevonden dat hij deze eigenschappen had en daarom werd hij verkozen om tot bisschop ingewijd te worden. Met instemming van het volk van de UKGR in Nederland en tot grote vreugde van allen die aanwezig waren, wijdde bisschop Julio Freitas pr Rui Silva in tot bisschop Rui Silva.

Bekijk de foto's hieronder:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten