dinsdag 10 mei 2011

Uitreiking van de Gewijde Olie op 15 mei

Wanneer we in aanraking komen met het bijbelse geloof, dan begrijpen we dat de olie al eeuwenlang gebruikt wordt als een symbool van de Heilige Geest. Bijv. toen de koningen gezalfd werden, werd de olie gebruikt. Toen er voor de zieken gebeden werd, werd de olie gebruikt. De olie werd ook gebruikt als een symbool van voorspoed en, in feite, waar de Heilige Geest is, is er overvloed. Op 15 mei om 10u, 15u en 18u zullen wij in de UKGR een gebedsdienst houden en een flesje olie die gezegend werd in Jeruzalem uitdelen aan een ieder die er aanwezig zal zijn. We doen dit normaal gesproken één keer per jaar, dus mis de kans niet om gezegend te worden. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de toegang GRATIS is, zoals dat ook het geval is bij de wonderen van het geloof. Het enige wat u dient te doen is samen met ons deel te nemen. We zien u op de 15e!

Lees de onderstaande getuigenis en zie dat het bijbelse geloof nog steeds actief is vandaag de dag:Ik leed 32 jaar aan astma
Sinds mijn geboorte had ik zware astma aanvallen. Gedurende 32 jaar zocht ik naar een oplossing voor dit probleem. Heel mijn leven werd ik behandeld door specialisten. Alle specialisten zeiden steeds tegen mij dat mijn astma ongeneselijk was. Vanwege de zware aanvallen kwam het zelfs tot een punt dat ik niet meer wilde leven. Na het gebruiken van de Gewijde Olie begon ik me beter te voelen. Na een tijdje ging ik naar de specialist en ik vertelde hem dat ik voelde dat ik genezen was, maar hij lachte me gewoon uit en zei: "Mw. Ana uw astma is niet te genezen." Na verschillende onderzoeken zei de dokter zelf tegen mij dat ik gelijk had en naar huis kon gaan, omdat ik gezond was. Wat de specialisten en medicijnen niet voor mij konden doen heeft de Heilige Geest voor mij gedaan. Ik ben nu gezond en vrij.
Ana Lopes


Klik op deze link om de dichtstbijzijnde UKGR bij u in de buurt te vinden of bel 070 388 8442.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten