zondag 27 maart 2011

Wat een dag!

Niemand zal door de verwezenlijking van een grote droom of tijdens de zoektocht naar een materiële verovering, wat die ook mag zijn, zeggen: "Wat een dag!" Maar op de dag dat die persoon vervuld wordt met de Heilige Geest, dan zal hij wel kunnen zeggen: "Wat een dag!"

Omdat de Heilige Geest belangrijker is dan de verwezenlijking van welke droom dan ook!

Omdat dat moment zo speciaal, glorieus en wonderbaarlijk is dat er niets bestaat dat vergeleken kan worden met hetgeen dat de persoon op die dag ontvangt!

Natuurlijk, moet er overgave zijn voordat die dag aanbreekt. Het vereist offer.Wat is makkelijker? Een materiële verovering, de verwezenlijking van een persoonlijke
droom of de geestelijke verovering? Natuurlijk is het de materiële verovering!

Als de persoon dient te offeren om de materiële verovering te bereiken, hetgeen makkelijk is, stel u dan eens voor wat de persoon zal moeten doen voor de geestelijke verovering, die moeilijker is.

Als het gaat om het materiële veroveringen, dan offert men niet voor de verandering van een leven. Stel u het offer eens voor dat gedaan moet worden om een leven te veranderen, dat is wat er gebeurt wanneer een persoon vervuld wordt met de Heilige Geest.

Vanaf deze dag zal niemand u kunnen vragen, "Waar is uw God?" Omdat Hij door u gezien zal worden! We tonen God niet altijd door een verovering of een wonder, maar God wordt altijd gezien door de verandering in het leven van degene die door de Heilige Geest werd vervuld.

Bisschop Romualdo Panceiro

1 opmerking:

  1. Voordat je de Heilige Geest ontvangt moet je natuurlijk weten dat het Offer heel belangrijk is ! Omdat door ons Offer God ziet hoe graag wij de Heilige Geest willen ontvangen!

    BeantwoordenVerwijderen