woensdag 30 maart 2011

Speciale dienst met Bp. Macedo

Vorige week woensdag had de Universele Kerk van Gods Rijk in Nederland de grote privillege om bisschop Edir Macedo, de oprichter en geestelijk leider van de UKGR, te mogen ontvangen. Mensen kwamen vanuit heel Nederland om deel te nemen aan deze dienst en als zodanig was het zo vol dat er geen plaats was voor allen om te zitten.

De bisschop hield een dienst die gericht werd voor alle gebieden van het leven. Hij bad voor de gezondheid, het financiële leven, de bevrijding en de bekering van allen die aanwezig waren. Aan het einde van de dienst legde de bisschop uit wat het doel was van de 21 dagen van de vasten van Daniël en het belang ervan. De mensen die na de dienst naar huis gingen, verlieten het huis van God met een versterking in hun geestelijk leven.

Bekijk hieronder de foto's van deze gezegende dag.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal, dit is hoe ik binnen 24 uur een dringende lening van € 30.000 kreeg om mijn eigen bedrijf te starten met internationale online leenservices. Neem contact op met de e-mail van het bedrijf voor uw leningverwerking als u geïnteresseerd bent:
    e-mail: atlasloan83@gmail.com
    WhatsApp: +1 (443) -345-9339

    BeantwoordenVerwijderen