vrijdag 18 maart 2011

UKGR wereldwijd – Mozambique


Het was een speciale zondagochtend (13 maart) In Maputo, de hoofdstad van Mozambique. Per slot van rekening werd de eerste Kathedraal van het Geloof, van de Universele Kerk van Gods Rijk, ingewijd. De moderne, maar comfortabele structuur van het gebouw brengt wat meer schoonheid aan de stad. Het huisvestte 10.000 mensen, de ± 70.000 mensen die buiten moesten staan niet meegerekend. Dus u kunt zich wel een beeld schetsen van de hoeveelheid mensen die aanwezig waren. De straten voor de kathedraal waren zo vol dat ze afgesloten moesten worden om plaats te kunnen bieden aan iedereen. Zelfs de regen kon de menigte niet stoppen om gedurenden de nacht te komen en te wachtten voor de opening van de tempel.


Er is een verhaal over een kasteel waarbij er een vervanger gevonden diende te worden voor één van de bewakers. De chef van de bewakers riep al zijn leerlingen bijeen om te weten wie de vervanger zou zijn.


De gouverneur, ministers van het land en de burgemeester waren niet in staat om de kathedraal te bereiken vanwege de menigte.


De dienst was gepland om om 10u te beginnen; echter, omdat er al zoveel mensen aanwezig waren moesten we de dienst beginnen voor 9u.


Hetgeen dat wij hoorden tijdens de aanbidding leek op het geluid van "vele wateren."

1 opmerking:

  1. Ben echt blij dat ze daar een kerk geopend hebben , nu kunnen de mensen zien dat God de enige is die hun problemen kan oplossen.
    God volgen is het beste wat je in je hele leven kunt doen!

    BeantwoordenVerwijderen