vrijdag 25 maart 2011

De Geest der waarheid


"...de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen, want zij ziet Hem niet en kent Hem niet; maar gij kent Hem, want Hij blijft bij u en zal in u zijn." (Johannes 14:17) NBG Vertaling 1951

Ondanks het feit dat de Kracht van de Heilige Geest bereid is om te wonen in allen die geloven, zijn het maar weinigen die Hem werkelijk ontvangen.

De reden is simpel: wie niet bereid is om te offeren, zal Hem nooit ontvangen. Het is onmogelijk dat de Heilige Geest in iemand zal wonen als die persoon niet bereid is om zich over te geven met geheel zijn lichaam, ziel en geest.

Hoeveel zijn wij bereid om te offeren voor materiële goederen? Wat voor moeite zal een persoon doen om een huis te kunnen kopen, een familie te hebben, zijn gezondheid te herstellen of een goede toekomst te garanderen?

De grootste verovering die men kan veroveren is juist de aanwezigheid van de Heilige Geest, wonende in uw binnenste… Hoeveel is dit waard?

De Heilige Geest is God. Stel u voor hoe uw leven zal zijn, als God in uw binnenste woont!

Bent u bereid om met al uw kracht te strijden voor dit voorstel? Als uw antwoord ja is, neem dan samen met ons deel aan deze 21 dagen van het vasten van Daniël, voor de uitstorting van de Heilige Geest.

Voor meer informatie, ga naar uw dichtstbijzijnde UKGR.

Pr. Rui Silva

3 opmerkingen:

 1. Als je de heilige geest in je wilt hebben. betekent dat je er veel dingen voor moet opgeven. En zijn gehele ziel, lichaam en geest aan hem te geven zal de heilige geest ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Strijd om de Heilige Geest te ontvangen met je gehele ziel , lichaam en geest.
  Want er is niets wat mooier is dan dat de Heilige Geest in je binnenste woont!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Heilige Geest is iets heel moois, maar als je het in je wil hebben moet je wel veel dingen voor opgeven. Maar dan moet je wel strijden en offeren met heel je ziel, lichaam en geest.
  Marcia Ventura Tiago

  BeantwoordenVerwijderen