dinsdag 8 maart 2011

Het boek van Openbaring

Bijbelstudie van de Openbaring - Woensdag alleen om 19:30u
De Openbaring is het enige boek van de Bijbel dat zowel een zegen geeft aan degenen die het lezen, en degenen die horen en bewaren hetgeen daarin geschreven staat. Ik ben een getuige van deze belofte. Er staat ook geschreven: “Zalig hij, die voorleest, en zij, die horen de woorden der profetie, en bewaren, hetgeen daarin geschreven staat, want de tijd is nabij.” (Openbaring 1:3). 
Klik hier voor de dichtstbijzijnde UKGR vestiging bij u in de buurt.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben zo blij dat ik de kans heb om deel te kunnen nemen van de bijbel studie,dat over de openbaring gaat. Is echt een grote zegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bijbelstudie van de Openbaring is heel belangrijk en interessant , ik ben blij dat ik eraan kan deelnemen en de woorden van God kan horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja we moeten blij zijn dat we deze kans krijgen, Daarom moeten wij altijd God vragen om ons wijsheid te geven zodat we Zijn Woord kunnen begrijpen. zodat we het kunnen praktiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg ook de bijbelstudie van de openbaring. Die is echt sterk. En gelukkig dat ik de kans heb om mee te doen aan de bijbelstudie. Het is echt interessant.

  BeantwoordenVerwijderen