maandag 7 maart 2011

Geluk of pech


Altijd wanneer ik op mijn geluk vertrouwde, trok ik aan het kortste eind. Totop de dag dat de Heilige Geest mij openbaarde dat zowel geluk als pech van dezelfde bron komen.


God belooft nooit geluk aan zijn dienaren. In het begin schiep hij de mens naar zijn evenbeeld. Dit betekent dat de mens het vermogen had om te redeneren en te weten wat de juiste zaad is die hij moet planten.


Dezelfde geest die het geluk leidt is ook verantwoordelijk voor de pech. Het doel is om ervoor te zorgen dat zijn slachtoffers afhankelijk van hem blijven. Soms geeft hij hun een beetje winst hier en daar, maar later neemt hij alles weg. Op deze manier houdt hij hen verslaafd.


Triest voor degenen die de gave der wijsheid verachten voor een leven gebaseerd op het geluk.


"Dwaalt niet, God laat niet met Zich spotten. Want wat een mens zaait, zal hij ook oogsten." (Galaten 6:7) NBG-Vertaling 1951


Bisschop Edir Macedo

5 opmerkingen:

 1. De enigste op wie je kan vertrouwen is God. De duivel gebruikt mensen die opeens op je pad komen als er iets is. Het beste is om dan tot God te bidden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De enige die ons echt geluk kan geven is God.
  De duivel doet zo veel moeite om ons op het verkeerde pad te krijgen maar als je volhard en gelooft dan zal God je helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. God is de enige die ons kan helpen. En de duivel zal altijd proberen om ons op het slechte pad te brengen. Maar als je echt in God gelooft en echt op Hem vertrouwt dan zal Hij je helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen God kan is Degene die je kan helpen. Je moet Hem trouw zijn en volharden in je geloof. Want er zullen dingen in je leven komen die niet goed zijn en alleen God kan je helpen. Daarom moet je trouw met God zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. God Is de allemachtige Hij is degene die ons kan helpen.Wij moeten volharden en blijven strijden om zo het slechte te over winnen.

  BeantwoordenVerwijderen