dinsdag 25 mei 2010

Berg Sinaï

Mensen laten we ons intelligent geloof gebruiken tijdens deze Campagne van Israël. Als u bent verzegeld met de Heilige Geest en absoluut zeker bent van uw behoudenis, ga dan achter uw materiële of sentimentele dromen aan. Maar als er zelfs ook maar een kleine twijfel bestaat wat betreft uw eeuwige behoudenis, maak daar dan uw prioriteit van. Dat is het meest belangrijke voor u.

Wat baat het u om de gehele wereld te winnen en uw eigen ziel te verliezen? U kunt voor een bepaalde tijd genieten van een comfortabel leven, maar nooit voor eeuwig! Laten we investeren in onze ziel en onze eeuwige behoudenis veilig stellen. Omdat als deze geestelijke droom ( de zegel van God) gerealiseerd is, zullen alle andere dromen met de tijd gerealiseerd worden op een natuurlijke manier. Er staat geschreven:

"…zoekt eerst het Koninkrijk Gods en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u toegeworpen worden." (Matteüs 6:33)

Veel mensen hebben een fout gemaakt die soms fataal kan zijn: deze raad niet opvolgen. Hierdoor hebben zij hun geloof gefixeerd op sentimentele en materiële veroveringen. Ze vergeten dat de geestelijke veroveringen het geloof oprichten om alle andere veroveringen te verwezenlijken. Een andere droom najagen dan uw geestelijke droom is hetzelfde alsachter de wind aan rennen. Er zijn sommigen die het doen en met succes, maar het is niet duurzaam. Daardoor ontstaat er frustratie.

Wat baat het u om de gehele wereld te winnen en uw eigen ziel te verliezen? De wijze wint zielen, maar als eerst wint hij zijn eigen ziel.

Als u nog geen persoonlijke ervaring heeft gehad met de Here Jezus, dan dient dat uw prioriteit te zijn in deze Campagne van Israël op Berg Sinaï.

Hier zijn enkele foto's van toen we berg Sinaï beklommen met bisschoppen en pastors uit de gehele wereld. We brachten de dromen met ons mee van diegenen die dit geloof van offer leven.



Bisschop Macedo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten