vrijdag 30 juli 2010

Dag der Beslissing in Argentinië

Meer dan 130 duizend mensen participeerden aan het evenement dat werd gehouden op zondag 25 juli in het stadion van voetbalclub Racing Club de Avellaneda in Buenos Aires de hoofdstad van Argentinië. De temperatuur die onder de 5ºC was en vergezeld was van fijne regen kon niet voorkomen dat meer dan 130 duizend Argentijnen deelnamen aan het "Dag der Beslissing" evenement, één van de grootste evenementen dat werd georganiseerd Meer dan 130 duizend mensen participeerden aan het evenement dat werd gehouden op zondag 25 juli in het stadion van voetbalclub Racing Club de Avellaneda in de Buenos Aires de hoofdstad van Argentinië. De temperatuur die onder de 5ºC was en vergezeld was van fijne regen kon niet voorkomen dat meer dan 130 duizend Argentijnen deelnamen aan het "Dag der Beslissing" evenement, één van de grootste evenementen in de geschiedenis van het land dat werd georganiseerd door de Universele Kerk van Gods Rijk.


Karavanen uit alle delen van Argentinië kwamen naar het evenement, dat om 11 uur begon, en vulden het stadion en de omgeving.


Bisschop Romualdo Panceiro, verantwoordelijk voor het evangelische werk in het land, zei, samen met andere pastors en bisschoppen, een sterk gebed op ten gunste van de duizenden aanwezigen. " Sommige mensen hier, mijn God, worden gekweld door familie problemen, slapeloosheid of depressie; sommigen zijn zelfs aan het huilen omdat ze denken dat het leven wreed is voor hun en dat is de reden waarom we hier bijeengekomen zijn. En wij vragen o God dat allen die hier aanwezig zijn in Uw Naam worden genezen en hun families worden herenigd', bad de bisschop.


Bisschop Romualdo legde ook uit over de nieuwe geboorte. "Wie door deze spirituele ervaring heen gaat overwint alle problemen en is in staat om standvastig te blijven in het geloof. Het wonder van genezing van een ziekte is heel belangrijk, maar u dient te begrijpen dat het meest belangrijke wonder in het leven van een persoon – dat noch ik noch een religie kan doen, maar alleen gedaan kan worden door de Heilige Geest – de nieuwe geboorte is. De innerlijke transformatie van een persoon die de karakter van de Here Jezus ontvangt en Hem toont door zijn leven, omdat er een transformatie was in zijn hart", sloot hij af.


Gabriel Pulvirenti

Geen opmerkingen:

Een reactie posten