zaterdag 10 juli 2010

7e tip voor succes: Leer hoe u moet biddenGebaseerd op de Bijbelvers in het boek van Exodus 23:25 "En gij zult den HEERE uw God dienen, zo zal Hij uw brood en uw water zegenen…" zal er op Zondag 11 juli om 10u in alle UKGR Evangelisch Centra een speciaal gebed worden gedaan voor het brood en water van de gemeente.

Wij nodigen alle leden uit om brood en water mee te nemen zodat het gezegend kan worden. Het doel van deze handeling van geloof is om ook de familieleden te zegenen die thuis van het brood en water zullen eten en drinken.

Wilt u een verandering zien in uw familie? Dat kan door middel van het gebruiken van het actieve geloof. Klik hier voor de dichtstbijzijnde UKGR bij u in de buurt.

1 opmerking:

  1. Wie de Heere dient mag ook zeker Zijn zegen verwachten. Toch zien we in de Bijbel vaak dat mensen die de Heere dienen met tegenslag krijgen te maken. Kijk alleen maar naar die oprechte Job.
    De Heere zal een ware gelovige juist louteren in het geloof, zodat dat al het onze vergaat en ware oprechte dat van God is overblijft. Zie Hebreën 12 vers 11.

    BeantwoordenVerwijderen