zaterdag 25 december 2010

Gebrek aan planning…

Zo vergaat het met de mensheid

6 opmerkingen:

 1. Many people who do not plan their lives, do not seek guidance from God, end up doing just what these pictures show, getting the opposite result than they should.

  In faith.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zien we gelijk wat er fout gaat, wanneer men niet georganiseerd te werk gaat. Zo ook met onze toekomst, we dienen een doel vast te stellen en daarbij moeten we natuurlijk een plan opstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeie voorbeelden waarin we kunnen zien dat plannen van essentieel belang is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na het doel vastgesteld te hebben dien je te weten HOE je er zal komen anders zul je je weg bewandelen als een kip zonder kop en dat leidt zeker niet tot God !!! en niet alleen met een doel werkt dit ook met de dagelijkse afspraken, bezigheden, je dient te weten hoe je leven te organiseren in alles wat je doet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ªWant wie van u, willende een toren bouwen, zit niet eerst neder, en overrekent de kosten, of hij ook heeft, hetgen tot volmaking nodig is?" Lukas 14;28

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kan niet zomaar te werk gaan als je geen doel hebt! Er dient eerst een doel te zijn om ervoor te werken. Doormiddel van het doel kan je plannen en wijs handelen om het doel te bereiken!!!

  BeantwoordenVerwijderen