dinsdag 21 december 2010

Energie

Geloof is energie. Het is de kracht van God die uit Zijn troon stroomt.

Het is onmogelijk dat men stil, lusteloos of verlegen blijft wanneer men erdoor wordt aangeraakt.

In het geloof, is er licht en de duisternis wordt verdreven.

Zijn aanwezigheid weerspiegelt de glans van Gods aanwezigheid.

De kinderen van Israël zagen het gezicht van Mozes stralen, ze zagen de huid van zijn gezicht licht uitstralen. Datzelfde licht schijnt vandaag door de Heilige Geest en vernietigt de krachten van de hel. Alle blokkades die het bezit van de Goddelijke beloften tegenhouden vallen neer.

De Geest van God is de Geest van het geloof. De stem van het geloof is de stem van God. Geloof is God in actie. Zijn macht is oneindig groot en zo effectief dat het de ergste zondaar kan reinigen. Het geloof is netzo belangrijk voor het eeuwig leven als zuurstof is voor het leven op aarde

Wanneer stroom wordt geleverd, brandt de lamp. Alleen als de lamp defect is dan brandt hij niet. Zo is ook de mens, wanneer het geloof komt, straalt hij. Alleen als de persoon dood is dan straalt hij niet. Als men leeft dan moet men stralen. Het kan niet anders.

Daarom zegt de Heer: “...en mijn rechtvaardige zal uit geloof leven; maar als hij nalatig wordt, dan heeft mijn ziel in hem geen welbehagen.”

Habakuk 2:4 - Romeinen 1:17 - Galaten 3:11 - Hebreeën 10:38

Bisschop Edir Macedo

6 opmerkingen:

 1. Als wij de Heilige Geest hebben dan stralen wij het Licht van God! Dit licht zullen de mensen die niet geloven in ons zien en simpel weg door dit licht zullen zij tot bekering komen. Waarom? omdat zij ook blijdschap, liefde, vrede, eenheid enz. willen hebben in hun levens. Door de Heilige Geest hebben wij rust, vrede, liefde enz.

  In geloof,

  God Zegen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het licht van God in jouw zit zal men het weten, omdat ze en verschil zullen in jouw en in degene die het licht niet hebben. Als wij zijn volgens de zonnebloem die groeit naar de zon (het licht)dan zullen we groeien in Hem. De Heilige Geest geeft ons kracht, leiding, wijsheid en nog veel meer als wij daarom vragen en niet als wij erop wachten. Daarom moeten wij Zijn geest zoeken en blijven.

  In geloof

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the part where it says that faith is God within the person. Only this God so merciful to enter into a miserable sinner. It means that regardless of who that person is, if they are living by faith, she/he is part of God and God a part of him/her..

  In faith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Geloof is God in actie."
  Wanneer wij geloven en handelen dan komt God in actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "De Geest van God is de Geest van het geloof. De stem van het geloof is de stem van God. Geloof is God in actie" als je geloof neem je actie, iemand die geloof en het geest van God heeft zal niet stil staan, maar zal actie ondernemen en zal doorbreken en dit zal iedereen kunnen zien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De stem van het geloof is de stem van God.
  Luister naar Zijn stem en u zal resultaat zien
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen