dinsdag 1 februari 2011

UKGR wereldwijd – Japan

Nog een UKGR evangelisch Centrum in Japan


In de bijna 34 jaar dat de Universele Kerk bestaat heeft zij het Woord van God gebracht naar de behoeftigen in meer dan 180 landen.


In Japan heeft de UKGR een belangrijke rol gespeeld bij het bieden van spirituele bijstand, niet alleen aan de Japanse bevolking maar ook aan mensen met verschillende nationaliteiten.


Onlangs werd er in Japan een nieuwe kerk van de UKGR ingewijd. Ditmaal vond dat plaats in de stad Fuji gelegen in de provincie Shizuoka. De inwoners die voorheen uren moesten reizen om de steden van Iwata of Hamamatsu te bereiken om deel te nemen aan de diensten konden nu gebruik maken van een kerk in hun stad.


De inwijdingsdienst werd gehouden door pastor Valdir Souza die verantwoordelijk is voor het evangelische werk in het land. Hij sprak over het belang voor de mensheid om tot God te keren. " Veel mensen praten met anderen over hun problemen, maar zij zijn niet in staat om hun te helpen hoe graag ze dat ook zouden willen. Wanneer iemand hulp nodig heeft, dan is de beste manier om dat te krijgen om tot God te komen en met Hem te praten. Er is geen betere plaats om dat te doen dan in de kerk, omdat de persoon door het geloof zijn bevrijding, genezing of levensverandering kan ontvangen", zei de pastor.


Behalve prediken hield de pastor ook verschillende gebeden in voordeel voor degenen die een wonder wilden hebben van God en hij wijdde ook de kerk in en stelde de zegens vast voor allen die aanwezig waren.


De Universele Kerk begon haar werk in Japan in 1995. Ondanks het feit dat de kerk moeilijkheden ondervond vanwege de taal en de regering heeft zij zich toch kunnen vestigen in die regio en beetje bij beetje de harten van de bevolking gewonnen. De UKGR heeft bijna 20 kerken in het land. De hoofdkerk is gevestigd in Hamamatsu en heeft 250 zitplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten