vrijdag 11 februari 2011

Speciale dienst met Bp. Pierre


Kan God op u vertrouwen?
De UKGR in Nederland houdt elke maandag een speciale dienst, met de aanwezigheid van 12 pastors, voor degenen die financieel succes willen bereiken. Afgelopen maandag, 7 februari, was er weer een speciale gelegenheid hiervoor. Leden van de UKGR van alle steden verzamelden zich in de hoofdkerk te Den Haag.

Bisschop Pierre, de leider van de UKGR in Engeland, was ook aanwezig om de levens van allen die aanwezig waren bij deze speciale dienst van geloof te zegenen. Nadat het volk God sterk had aangeroepen, sprak de bisschop over het winnen van Gods vertrouwen. "Wanneer we over acties en reacties praten, acties nemen en het resultaat zien van diezelfde acties… Als u goed nadenkt willen wij soms reacties van God zien van acties die wij zelf niet hebben ondernomen. We verwachten bijvoorbeeld dat God ons vertrouwt, maar hebben we God wel redenen gegeven om ons te vertrouwen?" zei de bisschop.

De bisschop zei verder dat wij ons eerst aan God dienden te bewijzen dat Hij op ons kan vertrouwen, dat wij Zijn vertrouwen waardig zijn en dat, dat ons deel is – onze actie. Als gevolg hiervan zal God ons alles geven wat wij van Hem vragen – dat is de reActie.

Aan het einde van de dienst nodigde Bisschop Pierre alle aanwezigen uit, die erkenden dat zij nog aan zichzelf dienden te werken om Gods vertrouwen te winnen, om hun hart te openen en eerlijk en vrijuit met God te praten.

Bekijk een gedeelte van de dienst hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten