vrijdag 25 juni 2010

UKGR Portugal

Op 30 mei werd er een groot evenement gehouden genaamd " Bewuste Jongeren"

Met veel plezier en blijdschap werd het Grootste Evenement van de Jongerengroep van Portugal gehouden.

Ongeveer 3000 jongeren van het noorden en zuiden van het land kwamen bijeen voor een wonderbaarlijke middag onder een zon van 40 graden.

Het evenement had de aanwezigheid van verschillende muziekanten.

De zangers Fábio Silva, Gaspar, Eloisa Pina, Sara Leirão e Miguel.

Er waren ook verschillende dansgroepen aanwezig waarbij veel jongeren hun talent konden tonen.

De presentatie viel onder de verantwoordelijkheid van Evelise Castanheira en Washington Júnior, vergezeld door DJ Vitor Nunes en ook door de band Revelação.

Ter gelegenheid hiervan sprak de Nationale Coördinator , Ítalio Rocha, over het werk van de Jongerengroep in Portugal, Europa en over de gehele wereld. Hij sprak ook met een paar jongeren die geholpen werden door dit werk.

Meer dan 1000 jongeren die niets wisten over de projecten van de Jongerengroep van Portugal kregen de gelegenheid om erover te weten door het evenement "Bewuste Jongeren", waarbij het belangrijkste doel was om het goede en wonderbaarlijke bewustzijn dat van God komt te verkondigen, zodat ze een goed leven van kwaliteit kunnen bereiken.

Het is noodzakelijk dat de jongeren zich bewust zijn en een positieve houding hebben, omdat "Wij niet alleen maar door het leven heen gaan, maar wij willen het voor altijd markeren."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten