zaterdag 26 juni 2010

5e tip voor succes: Bid zonder omhaal van woordenHet gebed is een sterke geestelijke kracht om dingen die onmogelijk lijken te doen gebeuren. Daarom zullen wij vanaf Zondag 27 juni om 10u elke zondag bidden voor de verandering in de familie.

Wellicht heeft u een probleem in uw familie dat onmogelijk lijkt zoals: constante ruzie, depressie, verslaving, scheiding of een familielid die niks van God wil weten. Morgen zullen wij bidden dat die situatie zal veranderen. We nodigen iedereen ook uit om hun geloof te gebruiken door een kledingstuk van een familielid mee te nemen die gezalfd zal worden. Die handeling van geloof zal symboliseren dat zoals het kledingstuk wordt gezalfd, God de persoon zal aanraken van wie die kledinstuk behoort.

Vandaag de dag zijn er veel mensen in de kerk die voorheen niks wilden weten van God, maar door het geloof en volharding van een familielid is de persoon toch tot God gekomen. Als het voor hun is gebeurd dan kan het ook voor u gebeuren. Klik op deze link om de dichtstbijzijnde UKGR bij u in de buurt te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten