vrijdag 5 februari 2010

PROBLEMEN…

Iemand kan vragen: Problemen? Wie heeft ze niet?

Het antwoord op deze vraag is simpel: Iedereen heeft ze! Dus, is het normaal om problemen te hebben?

Dat hangt ervan af… Het is normaal om zo nu en dan een probleem te hebben en dat weer op te lossen. Maar wanneer een probleem in een cyclus voorkomt, dan kunnen we het niet als normaal beschouwen.

Bijvoorbeeld; de persoon probeert een relatie te doen slagen, maar in plaats daarvan faalt hij. Daarna begint hij een andere relatie… Nog een mislukking! Dit is niet normaal!

Iemand zoekt een baan en wanneer hij uiteindelijk begint te werken en alles goed lijkt te gaan gebeurt er iets! Hij verliest zijn baan… Laten we weer opnieuw beginnen… hij vindt een andere baan en alles gaat beter… Nogmaals! Baan verloren.

Als u een probleem heeft dat zichzelf lijkt te herhalen in uw leven, financiën, gezondheid, familie, enz., dan is het tijd voor u om een beslissing te nemen om deze cyclus te verbreken. Als u dat niet doet zal het misschien nooit eindigen.

Beginnend vanaf vandaag zullen wij, elke vrijdag, gedurende de aankomende weken, bidden en strijden om de cycli van mislukkingen in uw leven te verbreken. Vind meer informatie op de UKGR website onder de volgende link.

http://ukgr.nl/cyclus.html

God zegent u,

Pr. Rui Silva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten