vrijdag 26 maart 2010

De UKGR in Suriname

Onlangs werd in de Universele Kerk in Suriname een dienst van geloof gehouden gericht aan de Goddelijke genezing. De dienst werd bijgewoond door meer dan 200 mensen, waarvan velen genezing en wonderen ontvingen. De mensen ervoeren de manifestatie van de macht van God.

Tijdens de dienst werd ook gesproken over de thema's geloof en volharding. "De wonderen van God vinden heden nog plaats en zijn het gevolg van het geloof en volharding, zoals in het voorbeeld van NaƤman." legde pr. Peter Alves uit, die onlangs door de UKGR in Nederland naar Suriname werd uitgezonden om het evangelisch werk aldaar te beginnen.

Daarna werden de getuigenissen gevraagd van mensen die de UKGR voor de eerste keer bezochten en meteen de kracht van God konden ervaren.

Deze dienst van Goddelijke Genezing wordt elke dinsdag gehouden om 10u, 15u en voornamelijk om 18u. De UKGR in Suriname is gevestigd aan de Malebatrumstraat 4, Paramaribo Centrum en houdt dagelijkse diensten, 3 keer per dag om 10u, 15u en 18u. Het lokale telefoonnummer van de UKGR in Suriname is 88 37 764.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten