maandag 24 juni 2013

RokkenWij die moderne vrouwen zijn met tijdloze mode, willen op geen enkele wijze smakeloos of vulgair zijn. Vandaar de reden en het extreme belang van het kennen van onze fysieke vorm om de ideale hoogte van de rok te definiƫren.
Bijvoorbeeld, een vrouw met brede heupen en dikke benen hoort niet dezelfde lengte te dragen als iemand die mager is, omdat het niet dezelfde aandacht trekt als bij de andere persoon. Er zijn een aantal factoren die bepalen of wij kleding van maatje A of maatje B dienen te gebruiken. Zie hieronder een aantal voorbeelden. 


Dames tussen de 14 en 25 kunnen een rok gebruiken die een beetje boven de knie komt. Niet ten midden van je dij. Herinner wat ik in het begin schreef, "wij zijn moderne vrouwen met tijdloze mode en we willen op geen enkele wijze smakeloos of vulgair zijn". 

Als u beetje stevig bent,  danzal een rok boven de knie niet goed staan, omdat de rok, vanwege uw lichaamsvorm, de neiging heeft om omhoog te gaan en toont het wat u niet wilt laten zien. Ga voor een model tot de knie. Zoals u in de onderstaande voorbeelden kunt zien.Rokken boven de knie zijn, naast het feit dat ze super vrouwelijk zijn, ook erg elegant. Deze rok lengte is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Draag er een driekwart broek bij en u zult er nog eleganter uitzien. 
Rokken tot het midden van de kuit.
Dit model is meer voor vrouwen van boven de 45 jaar. Als u kort bent, gebruik dit model dan niet. U zult er nog korter uitzien. Kies voor een rok dat twee vingers onder uw knie komen, of rokken tot de voet.De Maxi-rokken zijn, naast het feit dat ze heel mooi zijn, heel comfortabel en erg in de mode. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en lichaamstypen. 

Vergeet niet, een vrouw van God is modern, maar ze heeft tijdloze mode. Zij is niet vulgair, zelfs niet in haar manier van kleden. 

1 opmerking: