woensdag 3 juli 2013

Bikini


Hallo lieverds,

Als er een moment bestaat die veel twijfels oproept, dan is dat het moment om naar het strand of het zwembad te gaan. 

Weten wat geschikt en juist is, wordt soms een beetje moeilijk. Daarom heb ik besloten om deze boodschap met jullie te delen. 


Een vrouw van God is te alle tijde en in alle gelegenheden discreet, dus ook op het strand. Veel vrouwen zijn erg discreet wanneer het gaat om formele kleding, casual kleding en ga zo maar door.

Maar als het over het strand gaat, vinden zij het opeens goed om een mini-bikini te gebruiken dat meer op lingerie lijkt dan een geschikt kledingstuk voor een vrouw van God. Wanneer u uzelf op deze manier blootstelt, dan roept u de aandacht van de verkeerde mensen. U beschaamt zo de Heilige Geest.

"Of weet gij niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont, die gij van God ontvangen hebt, en dat gij niet van uzelf zijt? Want gij zijt gekocht en betaald. Verheerlijkt dan God met uw lichaam" (1 Korintiers 6:19-20).


Zodat u niet nog meer twijfels heeft en niet zonder stijl handelt, volgen hier een aantal tips.

Deze modellen zijn zowel geschikt voor de slanke als de stevigere vrouwen.

P.S. Lieve slanke vrouwen, laat u niet misleiden met het feit dat u slank bent en vindt dat het niet echt een verschil maakt om een bikini te dragen. U bent uw lichaam op dezelfde manier aan het blootstellen.


2 opmerkingen:

  1. Sterke Boodschap, Mevrouw ? wie heeft het geschreven eigenlijk??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve mevrouw Vânia,

    Deze boodschap komt als geroepen. Ik begon mij namelijk af te vragen wat ik aan zou moeten naar het zwembad. Veel liefs.

    BeantwoordenVerwijderen