dinsdag 5 juli 2011

Als u geen reden hebt om opstandig te zijn…

…bekijk dit dan maar;

Honden zijn beter af dan de meerderheid van de Christenen.

De rijkste hond ter wereld is 372 miljoen dollar waard.


Volgens de
Bankling website is een Duitse herder genaamd Gunther IV de rijkste hond ter wereld; zijn fortuin is gegroeid naar meer dan 372 miljoen dollar. Hij erfde zijn fortuin van zijn vader, Gunther III. Blijkbaar is de rijke jonge hond een goede handelaar: in het jaar 2000 kocht hij een huis ter waarde van 5 miljoen, van Madonna.

Op de tweede plaats staan de honden van de Amerikaanse tv presentatrice
Oprah Winfrey. Oprah heeft in haar testament laten opnemen dat haar honden 30 miljoen dollar zullen ontvangen; het geld zal gestort worden op hun bankrekening (ja, ze hebben een eigen bankrekening).

De website toont ook de lijst van ‘s
werelds rijkste katten. Op de eerste plaats staat Tinker. Deze kat was een gewone straatkat die de arme weduwe Margaret Layne vaak bezocht. Door de loyaliteit van Tinker aan de arme weduwe, erfde hij trust fondsen en een nieuw huis met een gezamenlijke waarde van ongeveer 1 miljoen.

Laten we de lijst bekijken van 's werelds rijkste honden, volgens de Bankling website:

1. Gunther IV
Zijn fortuin is gegroeid naar meer dan 372 miljoen.

Hij heeft een huis met 8 slaapkamers gekocht in Miami. De verkoper? Madonna.






2. De honden van Oprah Winfrey
De tv presentatrice heeft in haar erfenis opgenomen dat haar puppies 30 miljoen zullen erfen.






3. Trouble Helmsley
Deze hond is ongeveer 2 miljoen waard.

Deze Maltese hond behoorde aan de miljardaire Leona Helmsley, een onroerend goed makelaar van New York. Ze stierf in augustus 2007, op een leeftijd van 87 jaar. Ze veroorzaakte hevige opschudding toen ze twee kleinkinderen uit haar testament plaatste en een deel van haar fortuin aan haar hond schonk. Het hondje erfde 12 miljoen dollar, maar een rechter "verminderde" het later naar 2 miljoen dollar.


4. Flossie
Met een geschatte waarde van 3 miljoen dollar is deze hond zowel rijk als heldhaftig.

Drew Barrymore en haar man sliepen toen er opeens brand uitbrak. Flossies harde geblaf en luid gebonk op de gesloten slaapkamer deur wekte het koppel en redde hun levens. Drew laat in haar testament een huis na ter waarde van 3 miljoen dollar aan haar Chow/Labarador mix.

5. Tina en Kate
Hebben een fortuin van 1 miljoen per hond. De Collie Crosses ontvingen 1 miljoen dollar van hun eigenares Nora Hardwell. Ze erfden ook haar huis en vijf hectare grond vlakbij Bath, in Engeland.





6. Jasper en Jason
Een geschatte fortuin ter waarde van 150,000 dollar. Diana Myburgh, die een brouwerij erfde, liet toen ze in 1995 stierf trust fondsen ter waarde van 50,000 dollar na aan Jasper en Jason. Hun erfgoed werd geïnvesteerd en is nu verdrievoudigd in waarde.

Jason stierf en Jasper erfde zijn deel. Jasper, die ongeveer 14 jaar oud is, bezit een stuk grond van ongeveer 5,000 vierkante meter met een waarde van 1 miljoen dollar. Onder de bedienden van de hond is er zelfs een chefkok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten